Saturday, March 19, 2011

BEN ASHAARI : AKU SAYANG BLOG INI




jelaskan KENAPA anda kagum dengan blog tersebut .. 

aq kagum dgan belog die sbab entry2 die..fuhhlamak!! die crte psal realiti khidupan...seakan akan memahami kehendak aq sebagai pembaca nih..dan die smacam alert dgan keadaan skeliling..aq rase sbab die adlah blogger lelaki..aq lebih suka blogger lelaki berbanding prempuan sbab entry2 lelaki ni mcm sempoi skit..xmcm prempuan bnyk emosi sangat seolah olah...korang pikir laa sendiri K. content die jugak bnyk psal pkembangan dan pmikiran die lain skit..berikiran positif..

 buktikan yang anda benar benar kagum dengan blog tersebut ! Jeng jeng jeng !!

bukti yg aq kagum dgan bliog die adlah bace jelaa..x miss stiap entry die kluarkan..then aq join segmen ni untuk die !!.hanya itu yang aq mampu..:(

Sudah berapa lamakah anda mengikuti blog tersebut ??

baru lagi..aq knal  die pon dari segmen abang Ben..

Sila ceritakan tentang blogger tersebut ..

blogger ni (bagi aku laa) sangat spontan..ada komunikasi yg amat berkesan dengan followers dia..cara penulisan dia pon lain sikit..tak terlalu skima sangat..

Apakah blogger tersebut mengetahui anda kagum dengan blognya ?

x laa..lepas ni akan tau.

jika diberi peluang bertemu dengan blogger tersebut , sila beri 5 soalan yang akan anda tanya kepadanya !! Jeng jeng jeng ..

1) siapa die sbnarnye..
2)belajar dimana atau kerja sbgai apa..
3)tahap pncapaian akademik mcm mana..
4)kenapa blogging..
5)die jenis berfikiran mcm mane..



yg aq maksudkanye adlah THE FAMOUS ABANG !!

2 comments:

solo molo said...

0whhh...
dah tau dah blog yang paling disayang...

mas saari said...

singgah n follow sini
salam perkenalan

nak risik2 blogger mana menjadi pujaan hati anda