Friday, March 18, 2011

penis gummies 18sx


mcam2 la kerjaan orang2 barat ni kan..pelbagai care dilakukan untuk menyesatkan lagi bangse2 yg ad didunia ni ..manakan tidak smpai gule2/straw pon bole dibuat seakan akan kemaluan lelaki atau lbey tepat lagi cock,penis, haa..gule2 ni stahu aq xde lg kt mlaysia..dn aq prcaye satu hari nanti gule2 ni x mustahil akan ad di pasaran Malaysia ni..abis la jatuh moral anak2 melayu kite ni apbila tgk kanak2 menghisap penis gummies ni xpon candy lipstick, coconut Long Boys, Red Hots, Hot Tamales, Slap Sticks, Bit-o-Honey, Atomic Fire Balls, Wax Lips, gummy cock ring, Sugar Daddy, gummy lips, Sweet Tarts ntah pape lar..adoo mgkin stengah2 orang bley teransang kot2..huhu mnekan tidak kecik2 dh pndai menghisap gule seakan2 kemaluan lelaki tu..aq just nk bgtau kt org kot2 korang xtau kwujudannye..jgn2 korang plak yg prgi beli..huhu..pe yg aq nk highlight kn adlah jauhkanlah anda dr budaye2 barat ni kan..terlalu bnyk sgt kite mengikut bdaya barat dek arus kemodenan..ye! ambil yg jernih buang yg keruh..stiap kbaikan ad kburukan..jd korang pndai2 lah fikir sndiri..

3 comments:

budak kampung said...

perghhh kalo bagi free pon gua xmau laaa eiiii....nnti wa kene tuduh gay keh3

kalo tak malas,singgah la kenapa perempuan jadi mangsa laki gila seks

kathy said...

errr..mcm erk dunia skrg ni..apa2 pun tq sbb singgah kat blog sy..i'll folo u ;)

AkeNz said...

Bodo la org2 zaman skrang.. Nak sesatkan umat zaman skrag.. Tp serah, bkpe la mu tnjuk mnde2 gni.. geli aku tgk..